Írta: Horváth Ferenc - Helykihasználási szakértő 

Szakterületem az egyedi bútorgyártás. 1995-óta foglalkozom egyedi bútorok tervezésével és készítésével. A precizasztalos.hu összes tartalmának a célja, hogy ötleteket adjon Neked egy szebb és praktikusabb otthon megtervezéséhez.
Ha szeretnéd, hogy én készítsem el álmaid bútorát, akkor írj nekem itt >>

Egy nemrég átadott munkám ez a minimál stílusú konyhabútor, ami magasfényű fehér akril anyagból, 1401 Cascina fenyő bútorlapból, dekorból és munkapultból készült.

Az egész bútordarab a maga letisztult és modern kinézetével nagyon exkluzív megjelenést kölcsönöz. Mindemellett anyagát és felszereltségét is tekintve a magasabb kategóriába sorolható. 

Így néz ki egy modern minimál stílusú konyhabútor,
türkizkék üvegbetéttel díszítve

Íme néhány dolog, amit megemlítenék a munkáról:

A megrendelő kérésére a felső elemek felnyíló ajtókkal, az alsó elemek 95%-ban fiókokkal lettek felszerelve. Ezekhez a problémamentes és hosszú élettartam érdekében Blum Movento sínrendszert és egyéb Blum szerelvényeket használtam. (Röviden a BLUM szó a bútorkészítés iparágban egyenlő a magasfokú és hosszantartó minőséggel.)

A bútor fiókjainak és ajtajainak az éleibe végig bemarható fogantyúprofil került. 

A mosogató alatt található egy kihúzható szemetes tartó fiók és mellette helyet kapott még egy víztisztító rendszer is. 

A bal és jobb oldali felső szekrénysor egyedileg gyártott vastagított magasfényű nyitott sarok pocokkal lett csatlakoztatva egymáshoz, a bal szélső oldal két záró elemét viszont szinteltolással oldottam meg.

A konyhában szemből ránézve nem látszik a beépített páraelszívó sem, mivel egy rejtett változat került beépítésre.

A felső szekrény elemek aljában végig süllyesztett led világítás lett beépítve, ami biztosítja a hosszú munkapult megvilágítását.

A fő konyhabútor egységgel szemben kiegészítésképp egy konyhasziget lett elhelyezve, ami vastagított, dekorozott Cascina fenyő anyagokból készült, magasfényű fehér Akril, és üveg frontokkal. A sziget elejére, valamint az alsó és felső konyhabútor sor közé türkizkék színű edzett üveglap került. Ezzel a színválasztással elértük, hogy feldobja a konyhabútort, így fokozza a látványt és tetőzi a végeredményt.

Ha tetszett, amit láttál, akkor oszd meg az ismerőseiddel.
Lájkolj a Facebookon vagy kövess Tiktokon, Pinteresten és Instán.

Ha bármi kérdésed van,
akkor azt IDE kattintva el tudod küldeni Nekem.