Írta: Horváth Ferenc - Helykihasználási szakértő 

Szakterületem az egyedi bútorgyártás. 1995-óta foglalkozom egyedi bútorok tervezésével és készítésével. A precizasztalos.hu összes tartalmának a célja, hogy ötleteket adjon Neked egy szebb és praktikusabb otthon megtervezéséhez.
Ha szeretnéd, hogy én készítsem el álmaid bútorát, akkor írj nekem itt >>

Íme egy dizájnos sarokpolc alkotásom egyedi megrendelésre.

Egyszerűen imádok alkotni olyan egyedi bútorokat, amik tényleg nem megszokottak, amiket nem lehet és nem is tudnak megvásárolni az emberek a boltban. Ez az én hobbim és ezeknek a megvalósításukhoz tényleg kiélhetem a kreativitásom.  Szeretem azt látni, mikor az embereknek rajta marad a tekintetük egy-egy nagyon dizájnos bútordarabon. Általában az szokott ezeknél a design daraboknál történni, hogy meglátják, megszeretik és kell nekik. 

Amit a képeken is láthattok, hogy ennek a kialakítása és formavilága nagyon egyedire sikerült, ötvözve benne a bútorlapot az üveggel. Én személy szerint nagyon szeretem az üveget használni mint kiegészítő mert letisztul, de még is modern hatást tudunk vele elérni. 

A képen látható fehér magasfényű sarokpolc egy váratlan, de annál tudatosabb elgondolás eredménye. Egy olyan bútort szerettem volna tervezni a megrendelőmnek, ami egyben különleges és elegáns.

Anyagát tekintve a polc magasfényű festett MDF bútorlap, amit egy 5 mm vastagságú barackszínű edzett üvegbetéttel egészítettem ki. Az üvegek az élekbe bemarással és ragasztással rögzítettem. Kicsit olyan az alakja talán mint egy csepp formának, de mindenképpen hatásos kiegészítő eleme lett ennek a darabnak.

Úgy gondolom, hogy minden szakmának megvan a maga művészete, ez az én művészetem, alkotásom, ami lassan közelít akár egy szobrászhoz, de én itt is belecsempéztem a praktikusságot és valóban használható ez az egyedi design sarokpolc egy lakásban, ahol a könyvek egyedi és méltó tartó polcává válhat. 

Ha szeretnél te is ilyen vagy ehhez hasonló egyedi bútordarabot, írj bátran Nekem üzenet, továbbá iratkozz fel hírlevelemre, ahol mindig értesülhetsz legújabb munkáimról. 
[mc4wp_form id="3831"]

Ha tetszett, amit láttál, akkor oszd meg az ismerőseiddel.
Lájkolj a Facebookon vagy kövess Tiktokon, Pinteresten és Instán.

Ha bármi kérdésed van,
akkor azt IDE kattintva el tudod küldeni Nekem.