Írta: Horváth Ferenc - Helykihasználási szakértő 

Szakterületem az egyedi bútorgyártás. 1995-óta foglalkozom egyedi bútorok tervezésével és készítésével. A precizasztalos.hu összes tartalmának a célja, hogy ötleteket adjon Neked egy szebb és praktikusabb otthon megtervezéséhez.
Ha szeretnéd, hogy én készítsem el álmaid bútorát, akkor írj nekem itt >>

Íme egy dizájnos sarokpolc alkotásom egyedi megrendelésre.

Egyszerűen imádok alkotni olyan egyedi bútorokat, amik tényleg nem megszokottak, amiket nem lehet és nem is tudnak megvásárolni az emberek a boltban. Ez az én hobbim és ezeknek a megvalósításukhoz tényleg kiélhetem a kreativitásom.  Szeretem azt látni, mikor az embereknek rajta marad a tekintetük egy-egy nagyon dizájnos bútordarabon. Általában az szokott ezeknél a design daraboknál történni, hogy meglátják, megszeretik és kell nekik. 

Amit a képeken is láthattok, hogy ennek a kialakítása és formavilága nagyon egyedire sikerült, ötvözve benne a bútorlapot az üveggel. Én személy szerint nagyon szeretem az üveget használni mint kiegészítő mert letisztul, de még is modern hatást tudunk vele elérni. 

A képen látható fehér magasfényű sarokpolc egy váratlan, de annál tudatosabb elgondolás eredménye. Egy olyan bútort szerettem volna tervezni a megrendelőmnek, ami egyben különleges és elegáns.

Anyagát tekintve a polc magasfényű festett MDF bútorlap, amit egy 5 mm vastagságú barackszínű edzett üvegbetéttel egészítettem ki. Az üvegek az élekbe bemarással és ragasztással rögzítettem. Kicsit olyan az alakja talán mint egy csepp formának, de mindenképpen hatásos kiegészítő eleme lett ennek a darabnak.

Úgy gondolom, hogy minden szakmának megvan a maga művészete, ez az én művészetem, alkotásom, ami lassan közelít akár egy szobrászhoz, de én itt is belecsempéztem a praktikusságot és valóban használható ez az egyedi design sarokpolc egy lakásban, ahol a könyvek egyedi és méltó tartó polcává válhat. 

Ha szeretnél te is ilyen vagy ehhez hasonló egyedi bútordarabot, írj bátran Nekem üzenet, továbbá iratkozz fel hírlevelemre, ahol mindig értesülhetsz legújabb munkáimról. 

Ha tetszett, amit láttál, akkor oszd meg az ismerőseiddel.
Lájkolj a Facebookon vagy kövess a Pinteresten.

Ha bármi kérdésed van,
akkor azt IDE kattintva el tudod küldeni Nekem.