Írta: Horváth Ferenc - Helykihasználási szakértő 

Szakterületem az egyedi bútorgyártás. 1995-óta foglalkozom egyedi bútorok tervezésével és készítésével. A precizasztalos.hu összes tartalmának a célja, hogy ötleteket adjon Neked egy szebb és praktikusabb otthon megtervezéséhez.
Ha szeretnéd, hogy én készítsem el álmaid bútorát, akkor írj nekem itt >>

A képeken látható elkészült Rejtett ágy a nappaliban című munkámmal szeretnék bemutatni egy megoldást, a kisméretű lakások helykihasználási problémáira. Praktikus megoldásnak tűnik, amit a tapasztalatok és a visszajelzések is igazolnak.

Mint látható a képeken, a helyiségben egy pódium lett felépítve, amely alól kihúzhatunk egy ágyat, plusz tároló fiókokat. Az ötlet praktikussága az, hogy a helyiség alapterülete megmarad, mint nappali, de mégis magába rejt egy hálóalkalmatosságot.

Az emelvény kihúzható ágy fölötti áthidaló részét, fém zártszelvényekkel oldottam meg. Ezt a megoldást találtam a legjobbnak a nagy fesztáv miatt. Így a pódium közepe is stabil és terhelhető.
Az ágyat 12 db görgő segítségével lehet mozgatni, kihúzni. A pódiumra való fellépést, valamint az ágy kihúzását is egy, az ággyal egybeépített lépcsőfok segíti.

Ha tetszett, amit láttál, akkor oszd meg az ismerőseiddel.
Lájkolj a Facebookon vagy kövess Tiktokon, Pinteresten és Instán.

Ha bármi kérdésed van,
akkor azt IDE kattintva el tudod küldeni Nekem.