Rólam

Az egész story már kissrác koromban kezdődött, amikor beszabadultam nagyapám asztalosműhelyébe…

Neki köszönhetem mindazt a rengeteg tudást, amivel ma emberek százainak teszem szebbé az otthonát.
Ő az, aki ott volt a közelemben és részt vehettem az életének azon szakaszain, ahol megkaptam mindennemű segítséget, támogatást ahhoz, hogy az egész életem a bútorkészítés irányába terelődjön.

Már akkor tudták, hogy ráléptem erre az útra, mikor az első szerszámot a kezembe vettem.

Elmondhatom, hogy most már közel 30 éve foglalkozom bútorok tervezésével és kivitelezésével, amit azóta is nagyon szeretek csinálni, hiszen a kreativitásommal ötletes és nem mindennapi megoldásokat tudok készíteni, amivel a megrendelőimet maximálisan boldoggá, elégedetté tudom tenni. 

A „gyakorlat teszi a mestert” több száz méter magasban is…


Munkásságom előtt és közben is párhuzamosan a
vasas szakmában is dolgoztam főleg alpinistaként, lakatosként és minősített hegesztőként. Így az alap szakmáimból kifolyólag a fémek megmunkálása is közel áll hozzám.

Az ott szerzett tapasztalatom is nagyban segíti a munkámat, hiszen még kreatívabb és egyedibb dolgokat tudok megvalósítani. 

A szívem inkább a műhelybe húzott..

Az általam készített bútorokat szeretem minél különlegesebbre tervezni, mindemellett a funkcióra és a praktikusságra is törekszem. A bútortervezésnél és a kivitelezésnél csak a fantázia szabhat határt. Én úgy gondolom, hogy a lehetetlennek tűnő dolgok is kivitelezhetőek, legalább is Én kivitelezem őket.

Szeretem a kihívásokat, a minél bonyolultabbnak tűnő dolgokat. Nálam nincsenek lehetetlenek! 
Munkáim nagy része tükrözi, hogy a modern, minimál  stílus világában élek, és ebben is érzem a legjobban magam. Törekszem a letisztult, de annál különlegesebb bútordarabok tervezésére és elkészítésére, amik beleillenek a mai trendekbe és elegánssá, különlegessé tudják tenni az otthonodat..  
 
Az alkalmazott anyagok tekintetében is próbálok és – úgy gondolom kell is – hogy  rugalmasan gondolkodjak. Ezért igyekszem egy „gazdag” összhatást elérni, így szívesen használok munkáimhoz fémet, fát, üveget és egyéb különleges anyagokat, amiket együtt és külön-külön is alkalmazni szoktam.

A precíz asztalos oldalammal főként az volt az célom, hogy betekintést kapjál az eddig elvégzett munkáimból és azok munkafolyamataiból, valamint segítséget tudjak abban is adni, hogy milyen helykihasználási megoldások léteznek, amivel szebbé és rendezettebbé tudod varázsolni az otthonodat.

Jelenleg  több száz saját referencia képen keresztül adok ötleteket és még ennél is több, a nagyvilágból összegyűjtött munkák alapján kínálok plusz inspirációkat.
Nagyon remélem, hogy  egy emlékezetes, tanulságos és élményteli látogatást tud majd adni Neked az oldalam.

Gardróbszekrény

Konyhabútor

Dobogó ágy

Egyéb kis bútor

“Nem ismerek lehetetlent!
A bonyolultság csak nézőpont kérdése!”

Amiben segíteni tudok neked

Milliméter pontosan megtervezem és beszerelem az általad megálmodott bútort, oda, ahova azt szeretnéd.
Én ebben tudok Neked segíteni, hiszen fő profilom az egyedi méretű Gardrób és Beépített szekrények, valamint a Dobogóba rejtett ágyak tervezése és készítése. 

  • Helykihasználási trükkök
  • Gardróbszekrény készítés
  • Rejtett dobogóágy készítés

Életképek a helyszínről & műhelyből

Baráti üdvözlettel:
Horváth Ferenc
Helykihasználás szakértő, bútorasztalos, designer